Scott Engh

Sertifisert Personlig trener og Online coach

Jeg har drevet med styrketrening og muskelbygning siste 6 årene. Trening er en glødene lidenskap for meg. I 2022 bestemte jeg meg for å teste det mentale aspektet ved trening og gjennomførte IRONMAN. Jeg er selv en dedikert person og elsker å jobbe mot meningsfulle mål. Jeg elsker å jobbe med mennesker og skaper lett gode relasjoner. Jeg tar stolthet i å dele min kunnskap og erfaringer videre og få muligheten til å hjelpe deg med å nå dine mål!

Bli coachet av meg

Med over et halvt tiår dypt forankret i styrketrening og muskelbygging, har jeg dedikert mitt liv til kunsten av fysisk forvandling. Min brennende lidenskap for trening førte meg til en av de mest utfordrende prestasjonene i 2022 da jeg tok på meg den formidable oppgaven med å fullføre IRONMAN, en manifestasjon av min utholdenhet både mentalt og fysisk. Min dedikasjon strekker seg utover bare min egen reise; jeg trives med å bygge meningsfulle forbindelser med andre og elsker det menneskelige aspektet av trening. Jeg ser frem til å dele min rikdom av kunnskap og erfaring med deg, og sammen vil vi sette kursen mot dine drømmer og mål!

I løpet av mine treningsår har jeg alltid prioritert kvalitet over kvantitet. Det er denne tilnærmingen som hjalp meg å overvinne de utallige hindringene under IRONMAN, og som danner fundamentet for mitt syn på styrketrening og muskelbygging. Min lidenskap er ikke bare en fysisk reise, men også en mental. Hver svetteperle, hver tåre, og hver latter har bidratt til å forme den personen jeg er i dag. Jeg har lært at relasjoner er nøkkelen til varig suksess, og jeg verdsetter de dype båndene jeg skaper med dem jeg trener. Å dele denne reisen med andre, veilede dem og bli veiledet av dem, har blitt en integrert del av min treningsfilosofi. Når du trener med meg, får du ikke bare en instruktør, men en partner i reisen din mot dine mål.

Som trener vil jeg lære deg mest mulig slik at du kan hoppe over alle feilene jeg selv har gjort. Så du kan nå dine mål på mest mulig effektiv måte! Jeg jobber alltid for å videreutvikle meg og lever etter at man aldri er ferdig utlært. Under her får du et innblikk i mine foreløpige gjennomførte kurs og utdanning:

  • Online Coach i Vision coaching
  • Personlig trener utdanning gjennom AFPT
  • Kostholdsveileder gjennom AFPT
  • Rehab trainer gjennom AFPT