Majen Tvedt-Røhmer

Sertifisert Personlig trener og Online coach

Jeg har gjennom flere erfaringsrike år med prøving og feiling lært viktigheten av å tilpasse treningen til målsettingen man setter seg. Noe som jeg blant annet brukte for å komme inn på politihøgskolen i 2022, og nå bruker aktivt for å jobbe mot å stille i fitness. De siste årene har hovedfokuset vært styrketrening, sammen med muskelbygging som jeg har tatt til nye høyder ved hjelp av kunnskap om kosthold og riktige treningsmetoder. Jeg vet at også du har evnen til å legge inn innsatsen som trengs og gleder meg til vi sammen skal realisere din visjon!

Bli coachet av meg

Gjennom et tiår med dedikert trening, feilskjær og triumfer, har jeg forstått betydningen av målrettet innsats og riktig strategi i treningsreisen. Min lærdom fra denne perioden hjalp meg med å nå drømmen om å bli tatt opp ved politihøgskolen i 2022. Fra styrketrening til å utforske dypere inn i muskelbyggingsverdenen, har jeg kontinuerlig utfordret mine egne grenser, alltid bevæpnet med vitenskapelig kunnskap om riktig kosthold og treningsmetoder.

I løpet av mine treningsår med styrketrening og muskelbygging, har jeg lært å sette pris på de små seirene like mye som de store triumfene. Min tilnærming til trening er helhetlig, og jeg ser alltid på sammenhengen mellom fysisk forberedelse og mental styrke. Å bli tatt opp ved politihøgskolen i 2022 var ikke bare en fysisk bragd, men også et testamente til min mentale utholdenhet og dedikasjon. Jeg tror at med riktig veiledning og støtte kan alle nå sine drømmer, uansett hvor umulige de kan virke. Når du jobber med meg, får du ikke bare en trener, men en mentor som er like investert i din suksess som du er.

Jeg har en lidenskap for trening og er over snittet interessert i energigivende og næringsrikt kosthold. Erfaringene jeg selv har gjort innenfor disse områdene, sammen med utdanningen min gjør at jeg er trygg på at jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål på den beste og mest effektive måten. Jeg tror på tanken om at man aldri er utlært, noe jeg bruker i min hverdagslige tilnærming til livet, men her kan du få et innblikk i mine foreløpige gjennomførte kurs og utdanning:

  • Online Coach i Vision coaching
  • Personlig trener utdanning gjennom AFPT
  • Kostholdsveileder gjennom AFPT
  • Mental trener gjennom AFPT