img
Fyll inn skjema

Vis at du er interessert, så vi kan kontakte deg!

img
Vi tar kontakt

Vi ser igjennom din søknad og tar kontakt med deg fortløpende.

img
Skreddersydd plan

Etter en oppstartsamtale setter vi opp en skreddersydd plan for å nå dine mål.

Du får din egen app

Coaching med oss

img
  • Ukentlig oppfølging

    Gjennom ukentlig oppfølging skaper vi den tette kontakten vi mener er essensiell for å nå dine mål. Ut ifra dine individuelle fremskritt tilpasser vi og tilrettelegger for videre fremgang og utvikling av deg som person.

  • Veiledning og støtte

    Vi er her for å veilede og støtte deg på veien mot dine treningsmål. Vi tilpasser vår tilnærming til ditt individuelle behov og er tilgjengelig i lommen din for å svare på hva enn det måtte være du lurer på innen trening og kosthold.

  • Treningsprogram og kostholdsplan

    Våre skreddersydde trenings- og kostholdsplaner er utformet spesifikt til deg for å oppnå dine ønskede resultater, uavhengig om det er vektendring, muskelbygging eller en generelt sunnere livsstil.

Spørsmål og svar

Hvorfor velge Vision Coaching?

Vi er begge lidenskapelig interessert i trening og har god erfaring innenfor feltet. Vi har en drøm om å hjelpe andre med å nå sine egne visjoner slik vi selv har realisert flere av våre. Vi tilbyr deg profesjonell oppfølging og et samarbeid av stor verdi. Vår visjon er å inspirere og styrke deg på veien mot å nå ditt fulle potensiale, og vi gir oss ikke før du er fornøyd.

Vi er et rimeligere alternativ en PT på treningsstudio, og vi gir deg i tillegg tettere oppfølging, støtte og sørger sammen for at veien mot dine mål blir slik du ønsker. Vi har lagt oss på en pris som gir deg mye for pengene, men prisene vil variere avhengig av dine individuelle behov, derav pakken du velger. Vi tilbyr skreddersydde tjenester som passer perfekt til deg og dine mål. Fyll ut interesseskjema her, helt uten forpliktelser! Sammen finner vi ut av hvordan vi på best mulig måte skal hjelpe deg å nå dine mål.

Meld interesse
Vi gir deg tilgang til skreddersydde trenings- og kostholdsplaner basert på dine mål gjennom egen app. Du vil få oppfølging og veiledning fra din coach som hele tiden legger veien for deg og passer på at du til enhver tid utvikler deg i riktig retning. På denne måten gir vi deg mulighet til å nå dine spesifikke mål på den beste og mest effektive måten.

Meld interesse
Selvsagt, dette er ditt valg! Du står helt fritt til å velge hvem du vil bli coachet av. Er du usikker på hvem du ønsker, tilpasser vi til deg den vi mener er best egnet i forhold til å nå dine målsetninger.

Meld interesse

Ja, vi er begge utdannet kostholdsveileder og sertifiserte personlig trenere gjennom Akademiet For Personlig Trenere. I tillegg er vi Sertifiserte online coacher via Markus Haugen gjennom AFPT. Vi står begge for at man aldri er utlært, så dette er bare begynnelsen.

Meld interesse

Nei, det er ingen bindingstid hos oss! Du kan avslutte abonnementet når som helst uten ekstra kostnader. Vi ønsker å gi deg fleksibilitet til å velge det som passer best for deg akkurat nå. Les om våre kjøpsvilkår her.

Meld interesse