Nå din visjon med Vision Coaching!

Vi er begge lidenskapelig interessert i styrketrening og muskelbygging og brenner i tillegg for helseaspektet ved det hele. Vi har derfor tilegnet oss kunnskaper innenfor blant annet optimaliseringen av restitusjon og ernæring, noe vi mener er essensielle faktorer for at vi sammen skal nå dine mål. Erfaringene vi selv har gjort på disse områdene sammen med utdanningen vi har gjør at vår drøm om å hjelpe deg med å nå din visjon blir virkelighet!

Vårt ønske er å inspirere og hjelpe deg på veien mot å nå ditt fulle potensiale, og vi strekker oss etter å levere coaching av høyeste kvalitet. Vi vil maksimalisere resultatene dine gjennom individuell tilnæring og kvalitetsprogrammer rettet mot både tening og kosthold. Vi er din pålitelige, kunnskapsrike og motiverende samarbeidspartner som gir deg det du trenger for å oppnå det beste livet du kan leve!

img
img

Online coach

Majen Tvedt Røhmer

Jeg har gjennom flere erfaringsrike år med prøving og feiling lært viktigheten av å tilpasse treningen til målsettingen man setter seg. Noe som jeg blant annet brukte for å komme inn på politihøgskolen i 2022, og nå bruker aktivt for å jobbe mot å stille i fitness. De siste årene har hovedfokuset vært styrketrening, sammen med muskelbygging som jeg har tatt til nye høyder ved hjelp av kunnskap om kosthold og riktige treningsmetoder. Jeg vet at også du har evnen til å legge inn innsatsen som trengs og gleder meg til vi sammen skal realisere din visjon!

I løpet av mine treningsår med styrketrening og muskelbygging, har jeg lært å sette pris på de små seirene like mye som de store triumfene. Min tilnærming til trening er helhetlig, og jeg ser alltid på sammenhengen mellom fysisk forberedelse og mental styrke. Jeg tror at med riktig veiledning og støtte kan alle nå sine drømmer, uavhengig av hvor umulige de kan fremstå!

Mer om meg
img

Online coach

Scott Engh

I løpet av mine treningsår har jeg alltid prioritert kvalitet over kvantitet. Det er denne tilnærmingen som hjalp meg å overvinne de utallige hindringene under IRONMAN, og som danner fundamentet for mitt syn på styrketrening og muskelbygging. Min lidenskap er ikke bare en fysisk reise, men også en mental. Hver svetteperle, hver tåre, og hver latter har bidratt til å forme den personen jeg er i dag.

Jeg har lært at relasjoner er nøkkelen til varig suksess, og jeg verdsetter de dype båndene jeg skaper med dem jeg trener. Å dele denne reisen med andre, veilede dem og bli veiledet av dem, har blitt en integrert del av min treningsfilosofi. Når du trener med meg, får du ikke bare en instruktør, men en partner i reisen din mot dine mål.

Mer om meg
img